Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick råd från en god vän att gå på föredrag


Donald Trump trancherad av Kajsa Ekis.

DU borde gå å lyssna på HENNE
hon är så skarp ... å så ä hon snygg också säger han och blinkar.
Jag känner in vad han menar egentligen.
Tror han menar ungefär:

Ditt poetiska fladdrande kring den egna naveln är så jävla obegripligt!
Du är fanimej som en tatuerad dagisgrupp
utan politisk riktning väx upp!
Vi i kultureliten behöver någon som slår ut väggarna i vår egen präktighet.
Vi vill ha någon som flyttar upp oss i hjärnkontoret och samtidigt knullar dvärgar på bästa sändningstid
någon som tröstar oss i tankens skenbara objektiva rum.
Vi vill ha pålästa kvinnor som levererar säger han
senaste åtgärdspaketet från Gud och hans moster
ja en snygging som välformulerat
skär halsen av Sverigedemokraterna och Donald Trump och andra jobbiga dumskallar för femtielfte gången
i åtsittande kjol utan att mascaran rinner.
Allt vi vill se är en bekräftande sörja som gör oss bedrövade och insiktsfulla och lugna..

ingen jävla poesi
inga jävla fötter som sticker upp , vinkar
säger hej hej
jag menar någon som ligger ned och byter fokus
en som vinkar med fötterna och härmar lärkan så gott det går.
Flyger upp ur den här fornlämningen som kallas samvete
känner himlens blåhet fylla ut
rämnar som ett skithus och det är så jävla skönt!

...




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-02 11:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vare sig en läser, är aktuell eller skriver, talar eller lyssnar, så är det väl en sorts ordens onani som sysselsätter den begåvade delen av befolkningen och så söker en del imponera på omgivningen, provocera eller ta emot kyssar, oavsett de är tänkte, emotionella, på kinden, på munnen, serveras med grädde eller kola. Så på det viset simmar vi alla i samma korvspad, som en eller annan Refaat skulle kunna ha som på hjärtat.
2016-07-22

  i af apa
ja jävlars i en socka!
2016-05-03

  ULJO
kanonbra
2016-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftig text som ett rinnande vatten. Och tavlan, den är superbra!
2016-05-02

  Nanna X
Stackars kultureliten vilka kval de har! Tur att man själv bara är en helt vanlig kulturarbetare.
2016-05-02

  Onomatoprofet VIP
Häftig målning!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP