Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det underbara


lärkan

kullen jag skulle skriva om ligger kvar därute som ett nyfött venusberg
ångande i vårsolen
oantastlig
skön mättad
lärkan stiger från dess högsta punkt
sorgkullen som jag kallar den
går förbi den underbara en gång om dagen
vi älskar varandra skulle jag vilja skriva om lärkan
som om vi känner varandra
my lovebird
tror du var lite mindre rädd idag




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-02 12:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Skön dikt om en skön tid, ditt språk ångar av liv. Sen fäste jag mig särskilt vid formuleringen "underbara en gång om dagen". Den kan jag uppehålla mig länge vid, jag som älskar ordlekar!
2016-05-05

  Anya VIP
Mycket fin...tycker om liknelsen med ett venusberg. Klarsynt och originellt.
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Den underbara, ja!
2016-05-02

  Nanna X
Bara jättefin!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP