Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mötes med en katt

Du går mig till mötes, med svansen opp.
Du kommer för att hälsa, och sedan går förbi.
När du gått förbi så undrar du; Vad är det som du gjort?




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-05-02 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim