Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JANTELAGEN

JANTELAGEN

Vi förstör oss själva
med etiketter
vi stänger in oss
Vi krymper synfältet,
vi berövar oss
framtida möjligheter
Vi påverkar
andras syn på oss
Vi lär andra
hur de ska behandla oss
Vi lär folk
att inte vänta sig något av oss
därför att vi själva
inte vågar
Vi tar ifrån dem tron
på vår förmåga
genom att själva
aldrig tro
att vi kan klara av något
Jag blir sådan
som jag själv har
bestämt mig för att bli
Jantelagen
sparkar jag i röven

© C.J




#jag_ger_aldrig_upp

#i_never_give_up


https://www.youtube.com/watch?v=FD57CsPAnb0?




Fri vers av Chattis J
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-02 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J