Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en källa med klart friskt vatten...?


Där stigen tar slut


I en skog
av dåligt samvete
traskar jag fram
tafatt och behärskad
inom möjligheternas
stränga ram
där jag inte vet
hur de andra
tänker och känner




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-02 18:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST