Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningssol

Paus och tystnad innan...
Vibration
Dunkel och dov

Vaknande nät
Sprider sig, förgrenar sig
Genomborrar kött och ger liv

Förnimmelser
Acceleration utan broms

Jag kom till och lämnade inte
Född ur elektriskt sköte




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-02 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP