Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör hårt

Att leva om är det många som kan unna sig

och kanske är det lika bra att passa på

för att leva om sitt liv är det ingen som kan unna sig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-02 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP