Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ömsa känslor

 

det har funnits stunder 

som smekt dess själ

 

den vrider sig när 

den gör vad den förmår

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-03 00:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina små rade!
2016-09-24

  mike irow
dina ord
genomtänkta
borrar sig i själen...mjukt
öppnar vida nya vyer...
koncisa,vackra...
2016-05-09

  Yrre VIP
underbar!
2016-05-04

  Julio VIP
Instämmer, fint
2016-05-03

  in effigie VIP
ljuvligt...
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP