Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Besviken!

 

Besviken!
Besviken!
Besviken!

JA!

Besviken på mitt jag!
Besviken på alla jag!
Besviken på människans jag!

Besviken!
Besviken!
Besviken!

JA!

Besviken på mig för att jag trodde på dig!
Besviken på de lögnarna som du skapat åt sig själv!
Besviken på människa för hans dumma dumheter i livet!

Besviken!
Besviken!
Besviken!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-05-03 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP