Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckan som försvann barfota

 

Lyckan att leva i frid och fred på jorden
Är död

Hoppet att vara en sann människa
Är död

Kärleken till en lyckligt liv
Är död

Lyckan är död!
Hoppet är död!

Kärleken är död!
Jag är död!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-05-03 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP