Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskapet var tydligt







I tonåren fick jag en present
som jag aldrig har glömt

-en kaktus

på pinnen i krukan stod mitt namn
"Britt Maritus"

budskapet var tydligt

tänker fortfarande på det
när jag känner mig taggig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-05-03 09:52



Bookmark and Share


  mike irow
var o en tar sin gåva
i sin kruka fint förmedlat...
2016-05-09

  Lars Hedlin
Stark i känsla
2016-05-08

  överlevaren VIP
Inget smickrande... säger mer om givaren, som kanske hade taggarna utåt.
2016-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa minnen sitter kvar och det är kanske bara bra...
2016-05-04

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det bra att vara taggig utåt.
Kramar
2016-05-04

  Ninananonia VIP
:) Lite skoj..
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Kan tolkas positivt:

En som sällan
behöver vattnas
2016-05-03

    ej medlem längre
I den åldern kan det vara väldigt känsligt, verkligen ingen lämplig present!
2016-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
Taggigt! -
Ibland måste man nog tagga upp, som ett försvar och
ibland gäller det att tagga ned... ;-) -
men i jämnmod kan väl ingen alltid gå - !
2016-05-03

    Birgersdotter VIP
Ibland är taggar BRA.-MEN NÄR MAN LÄSER DINA KLOKA MÄNSKLIGA DIKTER VET MAN ATT ETT STORT HJÄRTA RYMS DÄRI.
2016-05-03

  louisegirl
Smärtsamt <3
Fint förmedlat!
2016-05-03

  Eva Helene VIP
Tonåren är ofta en taggig tid vill jag minnas . . .
2016-05-03

  Niliboy
Frugan gillar också taggar, hur nu tolka det?
2016-05-03

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland kan det vara bra med taggar
utåt.
2016-05-03

    ej medlem längre
Tur att det finns galghumor. Det var verkligen inte snällt. Ibland förstår inte andra att det de trodde var en kaktus framför sig kanske visade sig vara en dyrbar diamant.
Mvh annokas
2016-05-03

    ej medlem längre
Cool text! Men ändå smärtsam.
2016-05-03

  Rise Little One
Man får lov att känna sig taggig ibland :)
2016-05-03

  Respons VIP
Vissa presenter känns som nålstick!
2016-05-03

    ej medlem längre
Det gjorde nog ont....hoppas taggen lossnat idag.
2016-05-03

  DominiQueen
Oj, den var taggig ja..
2016-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Inte så snällt, men kanske tänkt med humor. En tolkningsfråga.
2016-05-03

  ULJO
Det var ju inte snällt men så här i efterhand kan man ju se det utifrån ett mer humoristiskt ironiskt perspektiv
2016-05-03

  StinaJ VIP
Underbar självironi som får mig att småle.
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP