Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ask av grått

Jag ligger naken
muskler rycker ofrivillig
tar djupa andetag

det är jag och livet
signalernas styrka mattas av
händerna och fötterna

jag är den jag är
orden i tankarna
ett uppdämt hav

brusar upp känslorna
väcker ryck i kroppen
behöver uttryckas

havet ebbar upp
muskelstyrkan stannar
hennes hand är hos mig.




Fri vers av Mika I
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-05-03 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I