Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötchock

Ljusrosa sockervaddskyssar

Våra läppars kärleksklister

Jag svävar




Fri vers av Cozma
Läst 312 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-03 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW! En härlig sötsliskig kyss som sätter avtryck! Fortsätt och ge mig mer...
2018-08-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
hög sötnivå i denna:)
2016-08-13

  Karina"Kia"
*Duns* och Woaw! Här gotta jag ner mig i något som går att bygga på!

Några få ord..byggs så man får luft under vingar!
2016-05-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Sväva på du. Det är en värdefull känsla. Njut så länge det varar!
2016-05-05

    ej medlem längre
Gott det!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma