Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis - en het potatis?

Vi lever i en
fakturerameraera.

Vill vi verkligen varandra
fakturera mera numera?

Vill vi verkligen varandra
vår vänskap debitera?




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 428 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-01-03 17:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt och mycket tänkvärt skaldat!
2017-03-03

  Connie
Mitt i prick! Ibland betalar vi som mest för det som är gratis!
2017-02-01

  Lars Hedlin
Faktum är att tid faktureras genom tidlösa faktureringar i futurúm
2017-01-12

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Frågan är i högsta grad befogad.
Kraven att få när man ger har blivit mer
och mer aktuell.
Bra fundering. Ha de bra. TBG.
2017-01-09

  Monika A Mirsch VIP
Du träffar mitt i prick - och den heta potatisen låter jag mig väl smaka!
2017-01-09

  KattenKin VIP
Snärtig och smart text.
2017-01-04

  Anya VIP
Denna gillade jag. Jaa det är pengarna som styr. Tror jag ska skicka faktura på den här kommentaren. :D
2017-01-04

  M.Eta
Allt kan inte mätas i pengar, pengar är inte allt!
2017-01-04

  Rise Little One
Allt har ett pris i livet men inte alltid i form av pengar...fakturering, debitering eller makulering är transparent process...
2017-01-04

    ej medlem längre
Vänskap går inte att debitera
det är inte vänskap
Absolut inte

men du syftar på annat?
2017-01-03

  ULJO
Klurigt och tänkvärt det där
2017-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt bra och tänkvärt...och nej, så vill vi inte ha det...
2017-01-03

    Sefarge VIP
"Det bästa är gratis"
Sanna ord som blir
Sällsyntare för var dag
som går.tyvärr.
Djupsmart skriftat!!
:)
2017-01-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Kan man få mängdrabatt på vänner? hörde om en värdeminskning efter årsskiftet?
2017-01-03

  Maria Sundelin VIP
Att be om betalt för vänskap är en dålig idé
2017-01-03

  Per Drysén
Bra fråga, ibland känns det faktiskt så.
2017-01-03

  Gunnel Eriksson VIP
Nej en tjänst kräver inte en gentjänst
men ett leende kostar inget och man
blir glad för ett leende tillbaka
2017-01-03

  Eva Helene VIP
Synd om penningen ska prägla till och med vår vänskap!
I övrigt får jag tillstå att jag fick läsa nyordet "fakturerameraera" högt för att få till det! :)
2017-01-03

    ej medlem längre
Tänkvärda frågor...
2017-01-03

    ej medlem längre
En het frågeställning med kluriga ordkrumelurer!

2017-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul ordlek!
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck