Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modemedveten migrän


Vi vandrar mil efter mil
iklädda bara våra skor
Jag i 600 dollar pumps
sylvassa klackar
som spetsar mitt hopp på spett
bränner det över en eld
Och mina tårar räcker aldrig för att släcka
desperationen inuti mig

Om jag fick välja väg hade jag gått åt norr
sträckt ut mig i en snödriva
slängt iväg min oro över axeln
dumpat pumpsen i en container
Men jag följer dig
för det lovade jag Gud

Du trivs i vanära och hot
jag trivdes i Pradaskor
Men jag är underbar och öm
anpassar mig så lätt
Jag tog ett steg bort från allt
och kom ett steg närmare dig

Men alla mil vi vandrat
all tid vi har lagt ner
har inte tagit mig en millimeter närmare dig
än det där första steget

Jag står kvar
och ser dig gå




Fri vers av Cecilia H
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-05-04 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H