Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kibera

Dold distans
Jag vet att ni ser mig
Vill att ni ska se mig
här utanför fönstret
Men ändå inte alls
Vi flyger högt tillsammans allihop
Svalorna dansar en märklig dans
Våra kläder är en besynnerlig
sammansättning av
upplösta drömmar och mål
Bohem chic
Dold nakenhet
Genomskinlig prestige
Jag har aldrig
önskar mig något mer
Jag har aldrig jagat något mer
än en liten ynka gnutta
harmoni
En vacker röd dhalia
Vi är självplågare allihop
Springer mot ouppnåeliga krav
Vi är en obotlig tumör
Vi är en sammanväxt gruppvåldtäkt
som aldrig tar slut
Vi är öken, fattigdom och sand
Med delade upplevelser




Fri vers av Glömskan VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-03 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP