Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallrik


T A L L R I K

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""


På tallrik äter man efterrätt men
tänker man efter rätt man även en
stor tallrik tallar som talrik är på
tallar



""""""""""""""""""""""""""""""""""""""




Övriga genrer av rondell
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-03 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drar på giporna!
2016-05-16

  Lars Hedlin
Skoj text! :)
2016-05-08

  Solstrale VIP
En klurig liten en,,, med ögonfröjd till bild :) glädje!
2016-05-04

    Peter Söderqvist
Finurlig text.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell