Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarskatt

 

 

Hoppas du inte glömt mig

för..... 

 

Jag samlar på dina hårda ord

lägger dom i en säck

för att sen så med dessa

i din egna trädgård

 

Jag lägger alla mina sår

i en ask

för att ge dom till dig 

 

Jag fångar mina tårar

lägger dom i en burk

för att kunna kasta dom på dig¨

så du drunknar

 

Jag vill du ska veta

att den kvarskatt

du har till mig

den är för evig...........

 




Fri vers av ia VIP
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-05-04 23:42



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kan jag använd denna öppning i en dikt?
2006-05-11

  Hans w-art Westlund VIP
jag bokmärker denna..
2006-05-11

  Hans w-art Westlund VIP
möjligtvis kunde du ha skippat


lägger dom
2006-05-11

  Hans w-art Westlund VIP
din dikt var

"Jag lägger alla mina sår
i en ask

för att ge dom till dig

Jag fångar mina tårar
lägger dom i en burk

till dig"

och jag gråter nu...
2006-05-11

  Agnes
Yeees!! Revanschlusta är en så härligt kreativ känsla...
En annan poet skrev en gång till mig i en kommentar att hon "med-morrar" med mig... Klokt sagt.
Du har mitt sympatimorr! :o)
2006-05-05

  mb74
du har så rätt,spar allt o kasta tillbaka lite då o då,bra toning på texten ,kunde vara lite mer hämdlysten hihihihi,nejvars den var helt ok,mkt bra:)
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP