Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varav hjärtat är fullt, talar munnen

"Du talar så initierat om hur egoistiska

alla människor är,

så det verkar som att Du är Egot självt"!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP