Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flyttar Snövit

Liket i garderoben har ganska mulliga ben och kan betala sina räkningar själv


Du kommer ringa varje dag
Jag kommer svara varje dag


Hur fan ska hon klara att flytta hemifrån
säger hennes bror
vi lever botten upp nu svarar jag
allt är vidöppet
familjen skakar i takt

det är när jag ljuger som
tvivlet kapar benhinnorna
suger i magen
trampar över bröstkorgen
annars rullar det på...,




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-04 08:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Orosmoln som flyger. Kanske aldrig försvinner, för barnet. Som förblir ens barn.
2016-05-05

    ej medlem längre
vi lever botten upp,
-den flyttar in Bra
+
2016-05-04

  Mats Edin VIP
Skön kroppsnära dikt!!
2016-05-04

  ULJO
Livets gång satt på pränt, oundviklig företeelse
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP