Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kryddigt kärlek

 

Kärleken!
Har en mildsmak

Vi själva oss kryddar kärleken till stark
Eller extrastark

Och ibland gör den till okryddat
Och smaklös




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2016-05-04 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP