Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåt… poeten!

 

Förlåt!
Att säga förlåt!

Ibland räcker den och går hela vägen hem
Och ibland står mitt i isvägen och aldrig vill hem

Vissa sakar händelser i livet går att förlåtas
Andra sakar går aldrig bli förlåtna

Jag pratar om mina dumheter i livet
Tack!

Jag menar de dumma sakar dumheter som jag har gjort
Tack!

Önskar att och hoppas!
Att förlåt kommer hem oskadligt!

Tack!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-05-04 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP