Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ur dina flipflops, en studentsång.

Gå ur dina flipflops. Först har du dem på dej och går med dem, sedan går du ur dem, det skönaste, skönare än att ta av dem. För att sommaren tvekar,i en vårmånad? Som denna.

Som Vintern, rasar ut i våra...
Hur går student, eller majsången, nu igen?

Det är en underbar känsla, att gå ur sina flipflops. Som att ta studenten, i konsten. Skulle jag ha tagit studenten, skulle det vara det här ämnet, som jag skulle ta, studenten i.




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger
Publicerad 2016-05-04 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim