Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni svaren, på mitt påstående?

Jag påstår, att ur glesbygden kommer, de flesta fotografer.
För några år, sedan, påstods alla människor att vara fotografer, eller till , att ha möjligheten till det. Programmet hette, Alla är (vi) fotografer, med ett humorgäng, som tog detta, på skämt, eller allvar? Jag såg aldrig programmet, men deras trailer, gång på gång. Vad kan en trailer ge, jämfört med ett fullt program? Kanske mycket, kanske lite? Kanske är det, som mitt påstående om glesbygdens fotografer, "Ur glesbygden kommer, de flesta fotografer", kanske en trailer, kanske , ett program? Kanske , en smula utmanande, vem antar min utmaning, eller är det; ett framtida projekt?




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-04 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim