Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöpartiet

Miljöpartiet är duktiga på återvinning.
Gäller detta även väljarnas förtroende?




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 637 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-05-04 15:14



Bookmark and Share


  erkki
Pricksäker retorik!
2016-05-16

  erkki
Att åter vinna? Kan det vara något för en looser? Politiker behöver känna av vad det innebär att arbeta utan att använda hela hjärnan som talcentrum.
2016-05-16

  Magica VIP
Jag var miljöpartist en gång i tiden... Idag har de förstört mycket de stod för, tragiskt, framförallt för vårt samhälle och miljön, att de inte tänkte mer än på att smöra för att få vara kvar i regeringen till varje pris.
Hoppas de byter ut båda språkrören till bättre!

2016-05-11

  mike irow
retorisk...
men underbar fångat!!!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Tja finns ju andra inom politiken som får chans på chans!
2016-05-08

  Teresia Ridell
Haha, vore bra för dem ;)
2016-05-06

  Eva Helene VIP
Ja vem vet? Med nya språkrör så . . .
Dig tappar jag inte förtroendet för i alla fall! :)
2016-05-06

  Judas Ekholm VIP
Aforism av högsta klass. Bra där.
2016-05-06

  överlevaren VIP
Om det läggs i komposten så att det bryts ner och ruttnar.
2016-05-06

  Gunnel Eriksson VIP
Genial formulering.
2016-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man undra...det får tiden utvisa...
2016-05-04

  Ingrid Trolle
Som vanligt är du både
rolig och klurig.
Troligen blir det nog klent
med återvinningen
2016-05-04

  walborg
Kul och klurigt
2016-05-04

  aol
Haha tror inte det
2016-05-04

  Maria Sundelin VIP
Det får framtiden utvisa, men många av derad väljare vill ha tillbaka ett tidigare språkrör
2016-05-04

  Marianne Räf
Vi får se till Valet -18 !
2016-05-04

  ULJO
BRA DET DÄR MEN JAG TROR KNAPPAST ATT DERAS FÖRTROENDE FÅR SÅ MYCKET DEL AV ÅTERVINNINGEN
2016-05-04

  Solstrale VIP
Kluriga dagen kommer, kometen slår ned... Denna lilla är bedårande! ;)
2016-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Skulle inte tro det!
2016-05-04

  Anya VIP
Jaa svårt detta...vad som är återvinning... Gillar Pers frågeställning nedan... Dina ord skapar ringar på vattnet.
2016-05-04

  Rise Little One
Det måste ske på rätt container ;)
2016-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Beror nog på vad de lägger ut för lockbete!
2016-05-04

    ej medlem längre
Förtroendet har nog sjunkit betydligt!
2016-05-04

  Per Drysén
Återvinning? Är det när man använder före detta politiker igen?
2016-05-04

  anits VIP
Det kan var något att fundera över!
2016-05-04

    ej medlem längre
Svaret på det...är nog tvivelaktigt.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck