Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosaiskt minne





Genomblöt av svett
Tog jag mig torrskod
Över på andra sidan

Till ingen nytta
'Ovanpå berget
Fanns en hängbro

När jag kom fram
Började det att ösregna

Jag skylde mig torftigt
under blommande
spretiga Körsbärsträd.
'
Vi droppade av tillsamans
När kvällssolen visade sig

Under bar rodnande himmel.
Blev det då.
Underbart att få finnas till.

Inget körsbärsöga som
var torrt. Fick besök av
några Bin.

De kom i tusental
nästföljande dag

När jaget jagade
Lycka,borta vid
Andra sidan Shangri-La,

Det var på den tiden
Det fanns självupplevda
Minnen att minnas. ..



*
(Utan att behöva rekonstrueras
i en pseudoelektisk cyberrymd. ..)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-05 01:30



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Fängslande poesi
om den svårfångade
lyckan.
2016-05-05

  Carl Mikael Fäldt
Beskrivet i ärlighetens tecken!


























2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP