Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen hit


Min hand når himlen

Mitt livspussel

Gud
låt mig snudda vid himmelen
innan livets slut når
min skugga får känna

Handen mot himlen
öppen hand
jag vill känna
en stund på himlen
vore så vackert att nå
att få ta på livets gång
Mitt mål
i livet

Att komma in i himmelen
låta oss känna ljuset
min hand i din

Jag vill känna på himmelen

Himla Vackert




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 484 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-05 02:03



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En vacker önskan om att nå lugn. vila och stillhet.
2016-05-18

  mike irow
älskade dikten,,,du har en plats
i mitt hjärta...
skriver under ULIO!

2016-05-09

  rondell
Så vackert du skrivit "Kia".
En fin längtan o bön! Tack snälla/kram
2016-05-09

  Lars Hedlin
Take it too a higher ground :) kram
2016-05-08

  Peter G VIP
Himlen kanske också kan vara en plats på jorden eller en trygg famn.
Att få känna lite på himmelen och snudda vid dess ljus skulle dock vara fantastiskt!

en innerlig önskan och en fin förhoppning du förmedlar i din text!
Himla fint skrivet, kort och gott!
2016-05-07

    Dan Myrbeck
Fin önskan, en försmak
av det goda.
2016-05-06

  Blomma-Stjärna VIP
Himlavacker dikt
- himmelskänning - mitt i livets gång!

2016-05-05

    ej medlem längre
Så underbart vackert - som en bön.
2016-05-05

  aol
Så fint skalda just såsom man vill själv
2016-05-05

    Peter Söderqvist
Kanske är det just det du gör med denna dikt. Känner himlen alltså.
2016-05-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Om sanningen skall fram så vill vi alla uppleva extasen redan här, någon gång, men att det kan ha ett pris? (gratisbiljetter delas inte ofta ut) det kanske vi inte riktigt räknat med?
2016-05-05

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert att kunna känna på himlen..Men det är än så länge bara förunnat de som gått före oss..
2016-05-05

  ULJO
Himla vackert att få känna på himlen, få ta på himlen och uppleva dess magiska existens. En dag ska vi ju alla dit, till paradiset, långt bortom kullarnas och livets existens och möta våra bortfarna älskade.
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"