Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka svar

Jag vet ej varför det inte finns ett svar
Vet ej varför jag letar efter ett svar
Jag vet ej varför det förföljer mig varje dag
Att ingen ger mig något svar
Plötsligt en dag får jag ett svar
Och det gör ont i mig
Var eviga dag, något påminner om detta svar.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 422 gånger
Publicerad 2016-05-05 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill