Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exit Ego

När egot spricker ut

ur sin bubbla

och förenar sig

med de livgivande syret

utanför

så får själen

ny kraft och näring

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-06 11:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Från det ena egot
till det andra.
Ego boy"
Var en himlans
bra häst.Det!
:)
2016-07-06

    ej medlem längre
som alltid, en suggestiv text, gillas!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP