Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen bländar och skändar

Jag får syn på solen, kanske, att den får syn på mej. Solen är stark idag. Den bozzanova`r mig, den är omtumlande.I ett sådant ljus, kan ingen människa leva, jag lever, men jag ser ingenting, förutom solen. Solen den bländar, den skändar, både de ting som har blivit skapade, när de inte syns, för att de inte syns. En mystisk dag, du måste gissa, vad som finns därute. Kanske lika mycket, som en annan dag? Det tar en stund, att komma underfund med; Det.




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-05 14:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tankar som väcker tankar..ju
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim