Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNSKENSSONAT

 

I skymningens

mörknande ögonblick

ropar fladdermöss

 

björkarnas musöron

lyssnar på

vindens svar 

 

stilla vågor

tvekar tankfulla

mot strandens stenar

 

medan dagen

möter natten

i månskenssonat

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-07 17:19



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Den här tycker jag mycket om.
å särskilt dessa rader:

björkarnas musöron

lyssnar på

vindens svar
2016-05-13

    ej medlem längre
Lysande, särskilt det sista stycket..
2016-05-10

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Åh, vad vacker månskenssonat..
2016-05-09

  mike irow
renaste vackraste underbaraste poesi
SONAT att läsa om o om!!!!!!!!!!!!
2016-05-09

  Palett
Vacker text med stämningsfyllda bilder.
2016-05-09

  Heikki Hellman
Jag fick besöka i vårens reella djup med dig, tack det känns bra och jag bokmärker!
2016-05-09

  Rise Little One
Sista verser är oslagbara!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2016-05-08

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackert skaldat!
2016-05-08

  ULJO
Hela dikten är strålande
2016-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
elementens samhörighet och olikhet
framstår i möten - björkarnas musöron lyssnar på vinden - vågorna tvekar vid strandens stenar- och dagen möter natten - så vacker, denna månskenssonat
2016-05-07

    Jag är fan större än Sartre VIP
De två först verserna är helt strålande!
2016-05-07

    ej medlem längre
Känslofylld sonat målar du med vacker stämning.
2016-05-07

  Marianne Räf
Denna gillar jag, - inte minst
björkarnas lyssnande musöron !
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP