Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag är för senil när vi e gamla så är det så här jag skulle skrivit till dig......


Hela marken är täckt av sippor

Hela marken är täckt av sippor
lika vita som ditt hår
Vaggandes i vinden likt du i min famn igår

Fjärden ligger blank och stilla
lika rofylld som din blick
Glittrande och vackert som det liv jag med dig fick

Fågeln högt uppe på valvet
seglar fri och lätt
Du gav mig precis det jag om så mången gång hade bett

Månens bleka skära
lyser blekt på rullgardin
Som när ditt sista leende nådde i mitt djupaste in

Om jag bara kunde få dig tillbaka
och de underbara år
Att få ge dig livet åter om så bara lite av din vår

Allt det vackra i min saga det är en del av dig
Jag saknar dig så mycket
Kom älskade tillbaka till mig




Bunden vers av Pretty Poet
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet