Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en ny himmel

 

Det kommer

en ny himmel

sa du till mig...

 

en dag när häggen

bjöd upp till dans 

och gullvivorna log

åt mig i skuggan

bakom björken

 

det kommer

en ny himmel

sa du till mig...

 

i dag går förbi

i morgon också

men bortom de här dagarna

bakom fördragna gardiner

kommer det en ny himmel...

 

...och himmeln kom

 

...till mig en natt

då stjärnorna log

och tände hoppets

altarljus

bara för mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 707 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2016-05-05 18:50



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack för hoppfull och vackert skaldade ord med innehåll.

2016-10-04

  Blått Norrsken VIP
Så underbart skaldat. Ett mjukt vemod som Lyser upp hoppfullheten som åter vänder tillbaka. Underbar !!!!
Jag bokmärket
Fantastisk fin dikt att ta till sig när livet känns oklart .
2016-08-30

  Änglaögon
Underbart fint.
2016-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
En ljus och hoppfull dikt...grattis till din utvalda text också...
2016-05-10

  mike irow
så vackert...bokmärker!
2016-05-10

  S-E Forslin/same
Gudomlig gestaltning av värme ...
2016-05-09

  Lars Hedlin
Underbart skriftat ;)
2016-05-08

  Teresia Ridell
Fantastiskt fint skrivet !
2016-05-06

  Ingrid Trolle
En underbar text
Grattis till den välförtjänta
stjärnan
2016-05-06

  Robin V
Väldigt, väldigt fint!
2016-05-06

  Ninananonia VIP
SÅ FINT DU SKRIVER..
2016-05-05

  ULJO
Så bra du skriver och grattis till stjärnan
2016-05-05

  Gisela Nordell
vacker och berörande text!
2016-05-05

    ej medlem längre
Himlen är så vacker med dina ord.
2016-05-05

  bumerang
Fina, mjuka ord i mjukast tänkbara tappning direkt in.
Tackar och tar emot-
i skenet av altarljusen
2016-05-05

  Solstrale VIP
Innerlig mjuk tillvaratagande det goda som dig når! Fin!
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP