Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudfil med avsnitt från Högalidskyrkans tornkonsert på Kristi Himmelfärdsdag finns till höger!


Himmelfärdsdagen

Toner från ovan
Inte från himlen
men uppifrån toppen av kyrkans torn.

Uppe i höjden
ljuder signaler
av blanka basuner, trumpeter och horn.

Himlen är knallblå
Fåglarna sjunger -
underbar dag för en himlafärd!




Bunden vers av Björn Nilsson VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-05 18:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer, fin musik till fin text
2016-05-12

    ej medlem längre
Vackert!
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP