Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta leken börjar nu

Mamma.

Pappa.

Mamma. Pappa. Bror.

Hus.

Radhus.

Hus.

Hus.

Hon var smart men inte klok.

Han var inte där.

Han var överallt.

Nu leker vi inte längre mamma, pappa, barn.

Tysta leken börjar nu.




Övriga genrer av Magic Li
Läst 626 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-06 00:08



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Lite skrämmande också ...
Bra skriftat!
2016-11-15

  Martin Lind
Här inryms en familjs liv, i de olika skeden som kan hända under ett liv. Fångat på några rader.
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Magic Li