Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmuntrande tillrop

En människa känner sig glad

över uppmuntrande tillrop

istället för avsnoppande verop




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 12:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Gillar jag med
2016-05-06

  Märta Kajsa Nyholm
Gillar!
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP