Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rader till musik

Jag tycker inte om musik särskilt mycket, ändå tycker jag om Musik väldigt mycket.

Det är så jag jobbar, med motsatser, som dras till varandra, alla motsatser kan inte vara avstötande, för varandra.

Just nu lyssnar jag på Stairway to heaven, av Led Zeppelin, och Dio med låten Holy Diver. Inte på samma dag. Det går inte. Dessa låtar är intuitiva, de var inga planerade val. Sången kom upp i mitt inre, och jag visste, att jag var tvungen, att lyssna på den, eller den idag. Tanken var inte ens komponerad, i ett stycke, som säger; Idag känner jag, för att lyssna på...









(Kanske är musik, något djuriskt, att lyssna på, för vargen , som inte kan skapa?)




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 13:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar din musiksmak...
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim