Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig morgon klädde jag av mig livet

En vanlig morgon klädde jag av mig livet
Jag hängde det på en galge av stål i min garderob
Där hängde det i många år
En vanlig morgon såg jag dig
Det var det vackraste min själ någonsin sett
Jag vill klä på mig livet igen
Men allt som finns i min garderob
är en trång korsett




Fri vers av Pretty Poet
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet