Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Två heta pulsar



när våra läppars
tvekan tystnat

gjutande kärleksvågor

och våra fingrar
funnit vägar
hem över varandras
landskap

leder vi
varann

mot stjärnornas
strand

två heta pulsar
i brand

©Teresia Ridell (6/5-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 586 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-06 19:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så fin! Och med en stor, trygg, vakande hand...
2016-05-09

  Lars Hedlin
Sensuellt ljuvligt :)
2016-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den sanna kärleken!
2016-05-08

  Karina"Kia"
Jag nästan dog..Känner mig uppsluppen av kärlekens påverkan av kyss

*Duns*

Njutningsvacker dikt!
2016-05-06

  ULJO
Ljuvligt skrivet.
2016-05-06

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat känslan i några få ord.. Skickligt och vackert!
2016-05-06

    ej medlem längre
Vackra ord med stor känsla i.
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell