Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i maj

Så fann jag Dig äntligen efter år i avskildhet
full av kärlek, framtidshopp och trånad
Du stod där framför mig, och gav en sådan känsla av lycksalighet
en dag i början av blomstermånad

tusentals dagar i ensamhet är nu över
vad jag har längtat efter detta ögonblick
nu har jag allt som jag någonsin behöver
och gottgörelse för allt jag aldrig tidigare fick

kärleken är evig, det känner jag nu
alla bitar har fallit i rätt position
och den röda tråden i den är Du
och nu har den börjar den klinga i dur, den sanna kärlekens ton

© Ted Örnberg 2016-05-06
Bild: Fotoakuten




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-06 20:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt att läsa, glad för din skull, önskar dig all lycka!
2016-06-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOW
Du är i skrivar-
form, tar oss
igen med storm!
LYCKA TILL!
2016-05-07

  aol
Så underbart önskar dej all lycka blev så glad för din skull, för dikten känns så sann,
2016-05-07

  Gisela Nordell
så härligt, kärleken klingar i dur!
2016-05-07

  Bibbi VIP
Dig väl förunnat.
Lycka till!
2016-05-06

    ej medlem längre
Så fint när man finner varandra åter i kärleksfull gemenskap!
Hoppfullt för en fin framtid!
Trevligt att se dig skriva igen!
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP