Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder från udden

Solen målar
i motljuset blir havet svart
gyllene stänk hamnar på vågtopparna

mannen i kanot blir till en siluett
förändras med avståndet
till slut en halvmåne vilande på havsytan

Synintrycken ligger kvar
solen gömmer sig bakom molnen
mellan himmel och hav
bildar tiden ett tankestreck










Fri vers (Prosapoesi) av Johan Strömstedt
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-07 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt