Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla från förr - eller nu ? Eller då? Eller snart ...


Skulle jag då inte

fått frid
förtjänat ro
fått mera tid
fått den tro

som gavs åt mig – även om viljan var fri
så fanns den där inuti
och gav mig hopp om kommande ljusa tider
bakom ovisshetens tortyr …. Nu kom klarhet.. jag lider

för …. Den ljusa drömmens moln har skingrats i vinden
och tårar fuktar kinden
jag går mot övergivenhet igen
men minns trots allt de goda stunderna vi hade min vän

i vemod skrivet
om dagar som går och de som farit – och det som hittills är mig givet…
ser nu allt som hopplöst, och nu när solen gått ner och tiden stannat för gott
så tänker jag – vad gavs mig och vad har jag fått …

© Ted Örnberg 2016-05-06




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-07 11:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt att läsa!
2016-06-24

  aol
Sorgset svårt borrar sej smärtans pilar in mot hjärtat och frigör besvikelsens bittra tårar och där känns ensamheten så djävulskt skärande i en ödslighet som verkar sakna en gräns, ändå vid nästa horisont kan ett ljus visa sej även om det lyser matt och svagt, för vi är alla Guds barn och ska alla samlas och bli ett med honom i en kärlek utan gräns, kram broder,
2016-05-07

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2016-05-07

  Lillith
Jättebra!

Jag älskar andemeningen i
"..Vad gavs mig och vad har jag fått...)
2016-05-07

    ej medlem längre
Sorgset och svårt när besvikelser drabbar...
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP