Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårrusningen är i full gång...hoppas Du inte lider svårt av pollenallergi, kära läsare.


Försommar

Inte ett ljud hörs: Du tar intrycken från de eteriska strömningarna,
när naturens fyrverkeri brinner av.
En vibration i dina känslosträngar;
saven stiger Dig rakt upp i huvudet.
"Tune in - fade out" sades det -
men jag säger "Ta in-fylls upp"
för nu - just nu - pågår den,
den Bästa tiden.




Fri vers av Raul Ström
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström