Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst eller vem?

Kanske försöker människan vinna? Vissa; vinna tid. Effektivitet, eller att gråta efter spilld mjölk, men ännu mer; att springa efter spilld mjölk. Dagens samhälle.

Kanske , att det verkar, som att någon är bäst, i en idrottsgren, men ingen kan vara bäst , om den inte tävlar. Men det finns ett undantag, uttrycket ; Ha det bäst!

Ingen kan vara bäst, undantaget, uttrycket ovan, utan att tävla i något. Men, en klar signal, kanske, till, att man inte bör tävla, kanske är, att många människor, eller ett fåtal, det kvittar, har dragit vidare till dödens portar, till dödens käftar, i ung ålder (80-talister), och de vann ändå, brons, eller silver?

Kanske inte tävla. Men ändå; ha det bäst!




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim