Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond nog att mörda en växt

Vem är ond nog , att mörda en växt? Medvetet. Den som alltid vill ha nytt, eller är rastlös i sin skäl? Är detta ondska? Kanske, eftersom, växter är levande varelser, deras hjärtan, är klorofyll.

Ändå har tanken slagit mig, med blommorna, som jag har i fönstret, jag vill inte att de skall leva, är jag ond då? De överlever nog mig, trots att de inte fått vatten på några ökenda`r. Jag skyller, på min sjukdom. Depression. Aspergers. Mens, kan mens ses som en sjukdom? Kan graviditet ses som en sjukdom, så kan nog även mens? Är det därför rätt, att mörda, dessa växter? Kanske, inte rätt, men ändå en förklaring, till?

Mycket kan en människa ha en förklaring till, gör det då saken rätt?
VAD HAR DU GJORT?




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-07 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim