Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ying och Yang, en problemlösning.

Ying och Yang, är inte så lätt , att förstå sig på. När jag dejtar, går det, i ett sjå, ett tag. Sedan släpper männen, taget om mig. Är jag så svår att förstå? Jag är en enkel människa.

Försöker leva enligt ying och yang. Bibelspråk, och till naturens ära, är det så svårt att förstå? Ibland förstår jag , det inte själv, helheten, som är Jag, förrän några timmar gått, på en dag.

Skönt att man ändå förstår det, till slut...




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim