Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snuddar och förhöjer



Snuddade vid tanken att röra din kropp

Förhöjde känslan av hud mot hud



Snuddade vid tanken att kyssa dig

Förhöjde känslan av mun mot mun



Snuddade vid tanken att älska hett

Förhöjde känslan av kön mot kön



Snuddar vid tanken att ha dig nära

Förhöjde känslan av att saknaden



Snuddar och förhöjer

dig




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-05-05 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn