Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiktiv - eller inte ...


minnesbilder


Minns Du allt det fina som var
när kärleken blommade vild på sin högsta topp
och känslan av samhörighet var total
och grunden i allt var framtidshopp

Minns Du allt det fina som var
när skratten kom och humorn var impulsiv
de tusentals ord som växlades, det kändes som det inga fanns kvar
när vi upplevde den totala lyckan i våra liv

så många ord i förtroende sagda
i så fina ögonblick
i ömsesidighetens tecken så ömt och försiktigt lagda
och minnen för livet vi båda fick

minns Du stunderna då framtidsplaner tog form
så mycket gemensamt vi förberedde
allt idéer bara flödade som den i värsta storm
och allting så klart och tydligt sig tedde

då – som en blixt från en himmel så klar
kändes det som allt det fina bara blivit glömt ..................!!!

och .. och ….plötsligt det enda som jag nu har kvar
är de minnen jag själv har gömt

djupt inne i mitt hjärta
där ligger de nu i mitt sorgliga sinne
och ingen kan förstå den fruktansvärda smärta
som återigen har drabbat – och för all framtid etsat sig fast i mitt minne

© Ted Örnberg 2016-05-07




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-07 16:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skaldat med mycket sorg och smärta!
2016-06-24

  aol
Så vemodstragiskt skaldat grep tag i hjärtat,
2016-05-07

  Bibbi VIP
Vemodsvackert.
2016-05-07

    ej medlem längre
Så fint...hur det kan vara i den första kärlekens tid. Alla minnen som finns kvar blir så vemodiga men vackra!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP