Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekymmersamt

Det kniviga var inte att allting hände samtidigt eller att jag la märke till inte bara det jag såg och uppmärksammade utan även allt det andra också.

Det bekymmersamma var att inte rasa ner längs med husfasaderna från det slakt uppspända repet mellan taknockarna medan vinden i utstuderad allians med regnet fränt ansatte.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2016-05-08 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP