Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny prick på mitt skal

det blev vår igen
och hoppet lyste
tidens timmar
förvandlas till år
och alla känslor
som en gång lyste
blev som nyckelpigans svarta hål

men för varje vår vill jag så ett frö
min samling frön blir till en skog

när jag var yngre
gick åren sakta
och framtidshoppet
ljust som en sol
nu är jag äldre
nu ser jag tydligt
de svarta hål som nyckelpigor bär

men för varje vår vill jag så ett frö
min samling frön blir till en skog




Fri vers av Jonjovan
Läst 637 gånger
Publicerad 2006-05-05 10:50



Bookmark and Share


    Notte
Alltså, Jon, Du skriver så fint. Känsla för språket och eftertänksamt innehåll!
Pär
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan